Recent Posts

abraçades


retorn a la vida relats català sandra

retorn a la vida


tot passarà relat en català sandra eva surís

tot passarà


Conecta’t

Dades privades

Els continguts de sandrafreijomil.com són propietat de:
Sandra Freijomil Tramunt.
NIF: 38149913C
Domicili: Barcelona

———————————————————————————————————————————–  

Informació legal

Aquesta pàgina web és propietat de Sandra Freijomil Tramunt, e-mail: sandra.freijomil@gmail.com
L’usuari es compromet a utilitzar aquesta web d’acord amb l’establert en la legislació vigent, abstenint-se d’utilitzar-la per a activitats contraries a les lleis, a la moral o usos lesius dels drets i interessos de tercers.
L’accés al WebSite és responsabilitat única dels usuaris.
L’accés al website no suposa establir cap tipus de relació comercial entre Sandra Freijomil Tramunt i l’usuari.
Els drets de propietat intel·lectual sobre tota la informació escrita continguda en aquesta pàgina web són titularitat de Sandra Freijomil Tramunt.

Tots els nostres continguts, excepte les imatges, que podrien tenir drets l’autor, es poden copiar, citant-ne la procedència.
En cas que l’usuari proporcioni algun tipus d’informació, les seves dades seran recollides conforme a la Llei Orgànica de Protecció de Dades de 15/1999 dins del marc de la legislació espanyola.

Política de protecció de dades

La política de protecció de dades s’aplica a les dades personals facilitades lliure i voluntàriament per l’usuari a través del web www.sandrafreijomil.com.

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, li informem que les seves dades personals seran incorporades al fitxer “Usuaris i subscriptors de sandrafreijomil.com”.

La finalitat d’aquest fitxer és la gestió i el manteniment dels usuaris que es registren al web i dels seus subscriptors, gestió de concursos, sortejos i dotació de premis, així com la tramesa de convocatòries a actes, l’enviament de butlletins i comunicacions informatives i/o de prospecció comercial relacionades directa o indirectament amb Sandra Freijomil a través de diferents vies (missatges de text, correu electrònic).

Les seves dades personals no seran comunicades a cap tercer aliè, excepte en aquells casos en què li haguem informat de forma expressa i ens hagi autoritzat a l’efecte, o bé es tracti de cessions previstes per llei.
En acceptar la política de protecció de dades, autoritza de forma expressa, lliure i inequívoca al responsable del fitxer, Sandra Freijomil Tramunt., al tractament de les seves dades personals en els termes indicats.
La política de privacitat i protecció de dades ha estat revisada i actualitzada segons el nou Reglament de Protecció de Dades (RGPD) que s’aplica des del 25 de maig de 2018.

———————————————————————————————————————————– 

 

×