Recent Posts

venudes relat al blog sandra

venudes


gelat de xocolata relat blog

el gelat de xocolata


la truita relat catala blog

la truita


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
de cervells i de llistes

de cervells i de llistes

Saltar d’un bucle a un problema i d’un problema a un neguit, del neguit a la negativitat i d’aquí a la tristor. Com qui juga al joc de l’Oca, ara aquí, ara allà. Passem els dies amunt i avall, capficats i remugant de tot allò que no ens va bé. O que no ens va prou bé. O que podria ser millor.

“O que no ens va prou bé. O que podria ser millor.”

Fa uns dies vaig llegir un article. El cervell plàstic i manejable, s’educa. El podem modelar i, a poc a poc, transformar. La nostra manera d’enfocar allò que ens passa ve condicionada pel cervell i per la seva mirada. Dirigir-lo segons vulguem és factible. Proposava un seguit d’exercicis per aprofitar la plasticitat del cervell i transformar-lo fins a prioritzar una mirada positiva.

Des d’aleshores que cada vespre m’esforço a posar l’ull en aquells fets que moltes vegades passen desapercebuts, estabornits i aixafats per totes aquelles coses negatives que ens ocupen i ens preocupen.

” Ara faig llistes positives… “

Als vespres, em capbusso en el dia viscut, com qui cerca una peça perduda d’un trencaclosques. Arraulides entre la dimensió que han pres les peces negatives, hi ha les altres. Ara faig llistes positives i la vida, que no ha deixat de ser la mateixa, m’acaba semblant més agraïda.

*Fotografia: Pawel Czerwinski

Relats de

venudes

venudes

febrer 22, 2021
abraçades

abraçades

gener 07, 2021
tot passarà

tot passarà

novembre 04, 2020

1 Comentar text

  1. Avatar

    Eugènia Tramunt

    11th març 2020 - 5:18 am

    Hem d’explicar tot el que de bo ens passa! Tendim a fer el contrari….

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×