Recent Posts

vida prèvia sense sostre relats

la vida prèvia


les closques relats sandra freijomil

les closques


nedar


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
l’espera

l’espera

Som sis persones esperant visita al metge, assegudes en renglera, enmig d’un passadís blanc. Hem aconseguit una cadira després d’esperar-nos un quart a l’entrada i ara no la volem deixar perdre. Al costat, un home vell s’endormisca amb el cap cot. La resta de pacients i acompanyants estan capficats a la pantalla del mòbil. Ningú no parla.

“…capficats a la pantalla del mòbil. Ningú no parla.”

Em demana el telèfon, mama, m’avorreixo. I li presto. Perquè miri fotografies i es distregui i s’estigui quiet. Hem desaprès a esperar. Deixar que el temps transcorri sense fer res. Observar, mandrejar o bressolar-se. El temps que s’esmuny en un vagó de tren o en un seient d’autobús. El temps de no res, de rumiar, de recordar, de dormisquejar. Un temps càlid que ens aculli sense la pressió d’allò que deixem de fer.

M’enfado amb mi mateixa a mesura que ell remuga, triguen molt. I és cert que ens fan esperar, potser massa, que acabem passant més de mitja tarda, asseguts en una cadira de plàstic, enmig d’un passadís buit on només s’aturen bates blanques davant la màquina de cafè. Però no ens esperen res ni ningú.

” Hem desaprès a esperar. “

Li prenc el telèfon i el deso a la bossa. Juguem a fer pols amb els dits, a contar històries, a parlar de l’escola que demà comença i es fa una muntanya costeruda. I riem i ens fem petons. Aprenem que l’espera regala parèntesis. Sortim de la consulta amb una nova graduació d’ulleres i l’espera compartida a la butxaca.

 

 

 

*Fotografia: Jan Genge

 

Relats de

la sangonera

la sangonera

maig 25, 2020
la tribu

la tribu

febrer 11, 2020
quan el dia comença

quan el dia comença

setembre 17, 2019

3 Comentar text

 1. Avatar

  Eugènia

  10th gen. 2020 - 8:09 am

  Tarda a l’oculista! Qué bonic!

 2. Avatar

  Lali Sardà

  10th gen. 2020 - 6:22 pm

  Quanta raó Sandra! Molts pares i mares haurien de llegir aquest relat.
  Felicitats pel blog.

  • sandriblog

   sandriblog

   11th gen. 2020 - 2:14 pm

   Gràcies, Lali!!🤗

Fés un comentari

Ompliu els camps*

Comentaris recents

Segueix-me

Rep els meus relats

×