Recent Posts

l'Assun relat hospital Sagrat Cor

L’Assun


de vegades no relat adolescència al blog

de vegades no


el buit que no vull

el buit que no vull


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
la por

la por

El brogit és fort com una tempesta que arrenca. Tomba el cap, massa lenta, bressolada per la lentitud de les vacances i la sorpresa del so eixordador. I el veu, fent esses, una tènia negra, el mal amb boca grossa que tot s’ho menja. Té el temps just de donar-li una empenta, la nena xiscla, mare! La tira a terra, més enllà de la vorada. La nena espetega contra la paret del quiosc. Aleshores, ella sent un crec, alguna cosa que se li esberla endins, el dolor profund, la sang que vessa. Les cames, no les pot moure. Manté la mirada fixa en la filla, no et moguis, quieta, li crida amb tant neguit, que la nena esdevé estàtua. Tremola. Als ulls hi té tintada la por.

 

“Als ulls hi té tintada la por.”

No tinc por, criden les veus en una de sola. Ho sent a la televisió d’una habitació d’hospital, en una ciutat avui estranya. Espera que algú de la família arribi a acompanyar-la i es faci càrrec de la nena. Aquesta filla seva a qui un instant ha canviat per sempre. Ningú no comprèn les seves paraules, però tots li llegeixen els ulls de la por. Aquest llenguatge que no sap de llengües. No tinc por, criden a la pantalla. La dona plora. I la nena no sap com foragitar-la, ara que se li ha ficat endins.
Abraça-la fort. Abraça’m. Abracem-nos. Fins a esborrar-la. Agafades de la mà, mare i filla caminen, un pas rere l’altre, la mare coixa, la filla aferrada, cercant la veu per cridar, per fer fora la por.

Relats de

tornar

tornar

gener 23, 2019
allò que passa als altres

allò que passa als altres

octubre 17, 2018
les veus

les veus

octubre 03, 2018

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×