Recent Posts

l'Assun relat hospital Sagrat Cor

L’Assun


de vegades no relat adolescència al blog

de vegades no


el buit que no vull

el buit que no vull


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
la vida era a tocar

la vida era a tocar

Per què la vida era a tocar i no la vaig veure. Perquè les coses que són massa a prop,  esdevenen difuses i no es distingeixen amb claredat. Per veure-hi clar cal una mica de distància.

Això ho vaig aprendre tard. Que ni amb ulleres de presbícia vaig ser capaç d’adonar-me’n, que la tenia arran, gairebé a tocar, fregant-me en alguns instants. Bleda. Inepta.

Tampoc no la vaig sentir. I mira que em cridava a vegades i, a voltes, em regalava un xiuxiueig a cau d’orella, com una remor que no atansava a comprendre.

“…vine, atura’t, escolta, observa, la veus?”

Tocar-la. Això encara no ho he aconseguit. Les hores que passo asseguda en aquesta butaca vella que guarda la forma dels meus malucs, amb les ulleres de cul de got i la sordesa intermitent, que no admeto perquè no em fa nosa, he atrapat a veure-la. També a sentir-la. Fins i tot a olorar-la, quan obro la finestra i s’esmuny el perfum del gessamí florit o la flaire de ceba confitada.

Tocar-la ja no podré. Sóc massa feble. Sóc massa vella.

Els joves no volen escoltar-me. I prou que els ho dic, seu, vine, atura’t, escolta, observa, la veus? És la vida tota cofoia que et passa pel davant. Vigila que no se t’escapi. Però ells em miren amb els ulls esbatanats, vella xaruga, no saps què dius ja.

Relats de

L’Assun

L’Assun

abril 27, 2021
el braç dret

el braç dret

març 09, 2021
venudes

venudes

febrer 22, 2021

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×