Recent Posts

solstici d'estiu

solstici d’estiu


terra de ningú relat en català

terra de ningú


no dir relat sandra freijomil

no dir


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
presons

presons

Quan la vida et pren a cor que vols la llibertat, o no és la vida mateixa sinó algú que en nom seu s’atorga aquest dret, quelcom s’esfondra. Com un cuc que lentament tot ho corca, s’estén per dins i et rosega. El gust amarg de quatre reixes que t’encerclen, t’aturen i et despullen. Privat d’allò més preuat, la vida sembla voler esmunyir-se presta i, tanmateix, puny per créixer i fer-se lloc en una de les seves infinites formes.

“La presó dels uns és la presó dels altres.”

Els que veuen el seu espai reduït, la veu silenciada, el cos abocat a una rutina que es repeteix fèrria i constant, Sísif a la muntanya. El calendari s’esborra, avui és com ahir i com demà, només alterat per una visita o una trucada, un instant de calidesa que s’evapora de pressa enmig de la lentitud de les hores homòlogues.

I els que queden, en llibertat aparent, encadenats a una nova forma de vida, on els dies es repeteixen carregats d’absència i amb un únic eix que els vertebra sota la forma d’una lluita. Perquès sense resposta, solituds incompreses i fondes, sense vacances, sense projectes, sense futur, malgrat ser, aparentment lliures.

Relats de

no dir

no dir

maig 18, 2021
tornar

tornar

gener 23, 2019
allò que passa als altres

allò que passa als altres

octubre 17, 2018

2 Comentar text

  1. Antoni Massague

    18th abr. 2018 - 11:45 am

    Quin retrat més culpidor…. el calendari s’esborra. Les frases es trepigent les unes a les altres… fan una espècie de realisme màgic

  2. Eugènia

    18th abr. 2018 - 12:02 pm

    Com pot un sol home tenir el poder de fer tan mal a tanta gent solament per despit?

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×