Recent Posts

l'Assun relat hospital Sagrat Cor

L’Assun


de vegades no relat adolescència al blog

de vegades no


el buit que no vull

el buit que no vull


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
violència

violència

Passa una furgoneta, dues, tres, quatre, fins a vint-i-set. El cor li batega amb força, tot d’una sembla que la realitat virtual ha esdevingut real. Comença a córrer esperitada mentre les cames li tremolen, les furgonetes s’aturen i baixen, alineats, de blau i de negre. Hi té dos fills allí.

Telefona insistentment, una vegada i una altra, però ningú no respon. Arriba suant, buscant, esbufegant i la troba a ella, tota sola, plorant. Se li arrapa al coll com qui ha perdut l’alè.

“Se li arrapa al coll com qui ha perdut l’alè.”

Totes dues, arran de tanca, amb els ulls desbocats, contemplen, observen, proven d’entendre que allò és real, que està succeint. Els cops, les empentes, la porra, la ràbia, els càntics, els crits, els mòbils que enregistren, les veus, res ni ningú ho atura. Violència.

El busquen a ell però no el veuen, no el troben, no el senten. I el cor se li desboca i la parla se li talla. Tota ella tremola.

“Tota ella tremola.”

El temps transcorre aliè, al seu ritme. Ella el pateix com una cullerada grossa que no es pot empassar. La tensió es palpa en totes les pells, en tots els rostres. Quan els cops s’han aturat, rere un silenci feixuc que s’allargassa, surten. Un i un altre, una altra, un altre i una altra.

Quan el troba, se li llança al coll. Ploren.

Des d’aleshores que ho lluita cada dia, però, malgrat això, no arriba a comprendre. No entén el perquè d’aquesta violència.

Relats de

tornar

tornar

gener 23, 2019
allò que passa als altres

allò que passa als altres

octubre 17, 2018
les veus

les veus

octubre 03, 2018

3 Comentar text

 1. Avatar

  Nuria Casabó Olivella

  4th oct. 2017 - 11:22 am

  Tots estem molt tocats per tot plegat, no entenem, no arribem a compendre com es pot arribar a aquesta situació, i molt menys assimilem que puguin fer mal als teus. Jo necessito una pausa per descansar mentalment…si és possible.
  M’agrada molt l’escrit…com sempre!

  • sandriblog

   sandriblog

   4th oct. 2017 - 1:54 pm

   tots necessitem una mica de calma
   gràcies Núria!

 2. Avatar

  Eugènia

  4th oct. 2017 - 11:37 am

  No hi ha paraules…

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×