L’inici de tot: L’àvia, en una residència, erma de memòria i ella, que no pot dir res, em planteja preguntes. Les preguntes busquen un lloc on ser escrites. D’aquí neix la història, les mares, en tantes cares possibles. La resta és un enviament casual a Pollença i una trucada tres mesos més tard que ho capgira tot. I les mares comencen a caminar.

 

descripció

Gènere: Novel·la

Any: 2021

Idioma: Català

Editorial: Univers

sinopsis

La protagonista es retroba després de trenta anys amb l’àvia nonagenària que viu en una residència i pateix demència avançada. L’impacte d’aquest retrobament la duu a recordar la seva infantesa marcada pel divorci dels pares als anys vuitanta, la depressió de la mare i la relació que aquest fet li fa establir amb els avis i amb el pare.

 

En aquest passat reviscut, en aquells records d’una àvia que mai no va saber fer d’àvia i d’una mare que mai no va saber fer de mare, la protagonista d’aquesta novel·la, confrontant-se amb el seu passat, ha de decidir quina mare vol ser per a la seva filla.

què en diuen

Ajuntament de Pollença

«Els personatges estan molt ben traçats i escapen del simplisme i dels traços gruixuts, de tal manera que les dones protagonistes i els llaços que les uneixen resulten versemblants i honests.»

Diario de Mallorca

«Esta novela subyuga a los lectores por la profundidad humana de las protagonistas, por la emotividad de los diálogos y las situaciones y por una prosa vigorosa y llena de imágenes memorables.»

agenda presentació de la novel·la

agenda presentació de la novel·la

30/010/21 a les 12h

Presentació a càrrec de l’autora i amb l’escriptor i membre del jurat, Sebastià Alzamora. 

30/09/21 a les 19h

Presentació a les 19h, a càrrec de l’escriptora Carla Gracia.

Aforament limitat. Cal inscripció prèvia a llibreria@apeudepagina.com

14/09/21 a les 19h

Presentació a càrrec de l’autora i amb l’escriptora María Leach. Aforament limitat, cal inscripció prèvia a correu@documenta-bcn.com

13/09/21 a les 19h

Signatura de la nova novel·la.

compartint experiències

què n'opinen els mitjans?

La Vanguardia: Cultura

“Els llibres salven?” Crònica de la setmana literària per Llucia Ramis.

IB3, Radiotelevisió de les Illes Balears: 

Entrevista a la Setmana del llibre en català de Mallorca.

Podcast:  https://bit.ly/3bqejJo