Recent Posts

solstici d'estiu

solstici d’estiu


terra de ningú relat en català

terra de ningú


no dir relat sandra freijomil

no dir


Conecta’t

Un espai per descobrir relats i vivències
el braç dret

el braç dret

Els balanços es fan a final d’any o en acabar el curs. Ara, però, que arribem al primer aniversari d’aquest any distòpic he fet llistes, les d’una banda i les de l’altra, perquè, malgrat que a primer cop d’ull ha estat un any buit, sense primavera i sense hivern, sense viatges, sense celebracions, sense abraçades ni petons, sense feina, sense concerts i sense Nadal, sense converses a cau d’orella, sense projectes, sense plans, sense.

“…sense viatges, sense celebracions, sense abraçades …”

Mirant-lo de cara i fugint dels tòpics de salut i feina, malgrat que avui han absorbit el pes del tot i, si els tens a favor, no pots queixar-te, la llista de coses boniques és llarga. He dinat amb els fills un dimarts qualsevol, he descobert racons de la ciutat que desconeixia, he fet més esport que mai, he sumat gent bonica al meu camí, he guanyat premis, he sembrat llavors d’històries que encara s’han d’escriure, he començat projectes nous, he rigut molt i he caminat quilòmetres pintats de confidències.

“…he fet més esport que mai, he sumat gent bonica al meu camí… “

És cert que també m’he endut una tendinitis, nits d’insomni, problemes nous que no sabia que podien existir, setmanes com el dia de la marmota, dies en bucle, m’he perdut fires, el primer sant Jordi a l’altra banda, barbacoes i sopars. Però les balances sempre tenen dos braços i he decidit quedar-me amb el que va del dret.

 

 

 

 

 

 

 

Relats de

L’Assun

L’Assun

abril 27, 2021
venudes

venudes

febrer 22, 2021
abraçades

abraçades

gener 07, 2021

2 Comentar text

  1. Montserrat Olivella i Nadal

    9th març 2021 - 4:34 pm

    Et felicito pel text i per l’intenciò. Es ben cert q coses incertes i molestes n’han passat moltes, pero tambe han passat coses impensades, descobertes de tota mena, psicologiques sobre tot. De moment ho hem pogut superar i aixo sol ja es un valor!

  2. Eugènia+Tramunt

    10th març 2021 - 7:16 am

    Així m’agrada! Pensament positiu! Sempre!

Fés un comentari

Ompliu els camps*

×