mares relat balanç del curs al blog

les mares

Si hagués de posar títol al curs que acaba en diria l’any de les mares. En bona part per la novel·la que va treure el cap amb ganes i es va escarxofar a les llibreries mentre continua fent camí. Les mares ha arrossegat, agafada de la mà, un munt de gent bonica i una pila d’aprenentatges. A remolc, noves pors. Què vindrà? Estarà a l’altura?

De mares va un dels nous projectes que forneja, però sense ser-ne aquest el tema ni l’eix central. No ens repetim ni ens enquibim en un mateix món, tot i pintar-lo de colors nous, encara que d’alguna manera sempre hi sigui, com una piga fosca que ens acompanya.

Desaprendre a fer de mare, o ser-ho d’una altra manera, perquè arriba un moment en què ja no cal i ja no es pot. Quan aquelles personetes menudes que ara són adultes ja no et volen a dalt, sinó de costat.

De mares, les lectures que m’han acompanyat n’anaven plenes, sense cap predisposició buscada. Com els moments compartits, que en són molts, entre cafès i confidències i que fan la vida més lleugera. 

I buscar una mica més endins, més enllà de la mare que som i que moltes vegades tot s’ho menja. Què hi ha allà a dins, sota la crosta?

No Comments

Post A Comment